ANGLES

divendres, 14 de desembre del 2012

Aprofitem les TIC!

A dia d'avui, vivim en una época on la tecnologia ha passat a formar part de les nostres vides. Tant infants com adults hem d'adquirir unes competències per poder-hi conviure sense problemes. En el sistema educatiu acutal hi ha una planificació de l'adquisició d'aquestes competències que queda recollida als Currículums d'educació infantil, d'educació primària, d'educació secundària obligatòria i de Batxillerat. Aquest conjunt de competències rep el nóm de "Competències digitals" i el procés d'adquisició d'aquestes s'anomena "Alfabetització digital".

Hi ha una sèrie de documents que recullen aquestes competències, us deixo un power-point que he realitzat sobre els documents de la UNESCO i la ISTE.



Com hem pogut veure a les diapositives és molt important que els mestres siguin competents en l'àmbit tecnològic, ja que les generacions que pugen en són completament competents. Si els mestres són competents amb la tecnologia donen l'oportunitat als alumnes de rebre un aprenentatge més significatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada